Ποιοι είμαστε

Ο Βασίλης Κολοβός έχει ζήσει μια ολόκληρη σχεδόν ζωή στην οικοδομή

Προερχόμενος από οικογένεια μαστόρων της Αρκαδίας ξεκίνησε να εργάζεται στον κλάδο της οικοδομής ήδη από το 1969 όταν σε ηλικία 15 ετών ανέλαβε την πρώτη του εργασία στα καλούπια. Το 1975 ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Εργοδηγός Δομικών Έργων στην τεχνική σχολή Αναξαγόρας στον Πειραιά και λίγα χρόνια αργότερα, το 1979 έγινε υπεργολάβος οικοδομών με εξειδίκευση στα μπετά και τα καλούπια. Σε όλο αυτό το διάστημα και μέχρι σήμερα έχει κατασκευάσει εκατοντάδες οικοδομικά και τεχνικά έργα σε όλη την Αττική και έχει συνεργαστεί με πολλές από τις μεγαλύτερες τεχνικές εταιρείες του κλάδου.
Από το 1990 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στις κατασκευές ακινήτων ως συνέταιρος και υπεύθυνος διαχείρισης έργων σε τεχνικές εταιρείες με αντικείμενο την κατασκευή και πώληση πολυτελών κατοικιών στις περιοχές της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου και αργότερα στον Πειραιά, τη Νίκαια και τον Κορυδαλλό.

Το 2005 σε συνεργασία με τους δύο γιούς του ίδρυσε την ΒΚ Κτιριοδομική στον Πειραιά αναλαμβάνοντας τη διοίκηση της εταιρείας και την γενική επίβλεψη των οικοδομικών έργων. Το 2012 παρέδωσε τα ινία της επιχείρησης στους γιούς του και συμμετέχει πλέον υποστηρικτικά και συμβουλευτικά στη διαχείριση των οικοδομικών έργων.

Ο Γιάννης σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός

Ο Γιάννης σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πολυτεχνείο της Θράκης. Είναι υπεύθυνος του τεχνικού γραφείου και της επίβλεψης έργων. Η φιλοσοφία του συνοψίζεται στο συνδυασμό της αισθητικής με την πρακτική και τη λειτουργικότητα. Εκτός από την αρχιτεκτονική αγαπά να ασχολείται με ό,τι σχετίζεται με την τεχνική και τις κατασκευές, από την ξυλουργική μέχρι την κατασκευή 3D εκτυπωτών.

Ο Κώστας σπούδασε Χρηματοικονομική και Τραπεζική Διοικητική

Ο Κώστας σπούδασε Χρηματοικονομική και Τραπεζική Διοικητική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά και Real Estate Economics and Finance στο London School of Economics (LSE). Συμμετείχε στην ανάπτυξη της εταιρείας από τα πρώτα της βήματα και ήταν υπεύθυνος για την οργάνωση, την οικονομική διαχείριση και τις πωλήσεις. Σήμερα έχει τη γενική διοίκηση της εταιρείας και είναι υπεύθυνος πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών. Εμπνέεται από την ιδέα της συνεχούς βελτίωσης, σε επιχειρηματικό και ατομικό επίπεδο.